Diskpersonal

Hyra diskpersonal

Vår diskpersonal har stor erfarenhet av disk på såväl lyx- som kvarterskrogar i hela Stockholm. Alla förstår bra svenska eller engelska och är vana att arbeta effektivt och noggrant för att göra diskhanteringen så smidig som möjligt – oavsett om det handlar om extra förstärkning eller en helhetslösning.
 
Fördelarna med att hyra in personal för att sköta disken är många. Du får en enkel och smidig lösning, oavsett om det är en helhetslösning eller bara några extra timmar. Vår diskpersonal är kompetent och har stor vana av att hantera disken på ett sådant sätt att det skapar ett bra flöde i restaurangen och som ger den övriga personal den fulla möjligheten att fokusera på sina kärnuppgifter. Med extra diskare från Simplea kan alla helt enkelt göra ett bra jobb.
 
Genom att bemanna disken med inhyrd diskpersonal från Simplea får du en effektiv diskhantering som skapar ett mervärde för hela verksamheten, både gäster och övrig personal.
 
Om du också tycker det är viktigt att vara omgiven av en ren och nydiskad miljö är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

diskpersonal

Vanliga arbetsuppgifter

  • Diska all typ av disk i ett kök
  • Organisera och förbereda disk inför kommande skift
  • Samla in all disk från samtliga arbetsstationer inom ett kök
  • Sophantering
  • Ansvar för kartongpress och sophantering

Boka diskpersonal

Boka in ett möte med oss för att hitta en lösning som passar just din restaurang.