Ny look på Simplea

Simplea kan stolt presentera sin nya look och design på hemsidan här på simplea.se. Sidan är byggd av webbyrån Digitunist.

Vår nya webbplats bygger på WordPress, ett lättanvänt men kraftfullt CMS som gör att vår personal kan uppdatera textinnehållet eller lägga till nya sidor och blogginlägg närhelst vi vill, utan hjälp av en programmerare. Nu kan vi också lägga till bilder, ljud och video med bara några få klick.

Simplea har numera en nyhetssida på plats för att tillhandahålla en resurs för företags- och branschrelaterade nyheter inom restaurangbranschen. Läs exempelvis detta inlägg om lönerna inom restaurangbranschen.

På det hela taget är vi mycket stolta över vår nya webbplats.

Klicka dig igenom vår webbplats för att testa själv. Glöm inte att kolla in våra nyheter, där vi presenterar branschnyheter om restaurangbranschen med jämna mellanrum. För mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina personalbehov kan du fylla i vårt kontaktformulär eller ringa.

Om du är intresserad av att få veta mer om webbdesign eller sökmotoroptimering kan du besöka vår partner på Digitunist på digitunist.se eller ringa 079-339 45 42.

Dela artikel