...

Tjänster

Simpleas tjänster


Vi är inte ett typiskt bemanningsföretag. Vårt fokus ligger i stället på entreprenadlösningar till restaurangbranschen med Stockholm som utgångspunkt. Det innebär att vi exempelvis kan ha huvudansvaret för all disk eller servering hos en restaurang. Vi är en trygg och långsiktig partner av hållbara samarbeten där kvalité och pålitlighet är något som genomsyrar verksamheten.
 
Oavsett i vilken omfattning uppdraget är, har vi med vår kunniga och erfarna personal möjlighet att erbjuda flexibla tjänster som förenklar vardagen – alltid till rimliga priser.
 
Genom att bemanna din restaurang med inhyrd personal från oss på Simplea förenklas din vardag avsevärt. Vi är stolta över att erbjuda en flexibel tjänst som helt formas efter dina behov. När din restaurang bemannas med restaurangpersonal från oss kan du alltid förvänta dig kunnig, engagerad och serviceinriktad personal.

serveringspersonal

Serveringspersonal

Med vår serveringspersonal har du alltid bemanningen för lunchen, middagssittningarna och dina events lösta.
 

diskpersonal

Diskpersonal

Oavsett om du vill lägga hela diskhanteringen på entreprenad eller enbart ha förstärkning några timmar har vi och vår kunniga personal lösningen för dig. 

kökspersonal simplea

Kökspersonal

Behöver du ett köksbiträde, en erfaren kock eller runners? Oavsett ditt behov har vi personalen som kan hjälpa till – från det lilla till det stora. 

Vanliga frågor & svar