Våra tjänster

Välj tjänster som förenklar din dag

Tjänster
Boka möte

Tjänster som förenklar dagen

Vi är inte ett typiskt bemanningsföretag. Vårt fokus ligger i stället på entreprenadlösningar till restaurangbranschen med Stockholm som utgångspunkt. Det innebär att vi exempelvis kan ha huvudansvaret för all disk eller servering hos en restaurang.

Vi är en trygg och långsiktig partner av hållbara samarbeten där kvalité och pålitlighet är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Oavsett i vilken omfattning uppdraget är, har vi med vår kunniga och erfarna personal möjlighet att erbjuda flexibla tjänster som förenklar vardagen – alltid till rimliga priser.

Genom att bemanna din restaurang med inhyrd personal från oss på Simplea förenklas din vardag avsevärt. Vi är stolta över att erbjuda en flexibel tjänst som helt formas efter dina behov. När din restaurang bemannas med restaurangpersonal från oss kan du alltid förvänta dig kunnig, engagerad och serviceinriktad personal.

servering

Serveringspersonal

Med vår serveringspersonal har du alltid bemanningen för lunchen, middagssittningarna och dina events lösta.

diskare

Diskpersonal

Oavsett om du vill lägga hela diskhanteringen på entreprenad eller enbart ha förstärkning några timmar har vi och vår kunniga diskpersonal lösningen för dig. 

restaurangpersonal

Kökspersonal

Behöver du ett köksbiträde, en erfaren kock eller runners? Oavsett ditt behov har vi kökspersonal som kan hjälpa dig – från det lilla till det stora. 

Boka tjänst

Är du intresseread av att veta hur vi mer exakt kan hjälpa dig att bemanna din restaurang?

Vanliga frågor och svar

Vilka är fördelarna med Simplea?

Fördelarna är flera. Men den största fördelen med att du hyr restaurangpersonal är att du har möjligheten att skräddarsy din personalstyrka utifrån dina specifika behov utan onödiga kostnader.

Hur går bemanningen till?

Oavsett om du är intresserad av att hyra restaurangpersonal för enstaka timmar eller är på jakt efter en helhetslösning börjar vi alltid med ett möte där vi går igenom vilka behov ni har. Därefter skräddarsyr vi ett paket som passar just din verksamhet.

Vad kostar det?

Kostnaden beror på vilken omfattning tjänsterna är på. Men vi erbjuder alltid smidiga lösningar till rimliga priser.

Varför ska jag hyra restaurangpersonal?

När du bemannar restaurangen genom att hyra restaurangpersonal får du en flexibel personalhantering som kan anpassas efter behov. Du slipper personalpolitik och betalar endast för de timmar personalen faktiskt arbetar.