Serveringspersonal

Simplea hyr ut serveringspersonal till hotell och restauranger runt om i Stockholm

Tjänster
Boka möte

Hyr serveringspersonal i Stockholm

Behöver du mer serveringspersonal till ditt hotell och restaurang i Stockholm under ett specifikt tillfälle? Eller vill du helt enkelt inte anställa mer personal permanent har vi lösningen för dig. Av oss på Simplea kan du hyra kökspersonal för alla tillfällen efter dina behov. Oavsett om det gäller små eller stora cateringuppdrag, längre säsonger, enstaka tillfällen eller regelbundet vid till exempel frukost- och lunchbufféer.

All vår serveringspersonal är kunnig med lång erfarenhet inom serveringens alla konster och värnar om gästernas upplevelse.

Anledningarna till att hyra in servicepersonal kan vara många, och vi finns där för alla. Till exempel kan det handla om allt ifrån att det behövs extrapersonal vid hektiska perioder, större cateringsammanhang, bröllop eller när ordinarie personal inte är tillgänglig, till att du går i tankarna om att anställa mer personal men är osäker på om det verkligen behövs. Vi skräddarsyr en lösning för ditt behov och matchar kompetens med din verksamhet i Stockholm.

Behöver du mer än serveringspersonal erbjuder vi helhetslösningar med all typ av kökspersonal och diskpersonal i Stockholm.

Kock-servering
vinservering

Vilka fördelar finns det med att hyra serveringspersonal?

Det finns flera fördelar med att hyra in serveringspersonal istället för att anställa. Du får en flexibel och smidig lösning, helt anpassad till behoven just din restaurang eller hotell har.

Med inhyrd serveringspersonal kan du enklare bemanna en extra körig kväll utan onödigt krångel eller kostnader. Du slipper arbetsintervjuer och inlärningsperioder, den delen har vi redan tagit hand om. Genom att hyra personal till servering av oss garanterar vi bra, kvalitetssäkrade och kunniga servitörer till rimliga priser, så att du kan spara både tid och pengar.

Andra fördelar med att hyra personal är att du kan ta in just så många din restaurang eller hotell behöver just där och då utan massa extra kostnader för att anställa. Alltså ger det den flexibilitet som behövs i verksamheter som restauranger, hotell och catering.

Dessutom har vår personal lång erfarenhet av olika typer av tillställningar vilket gör att utförandet av serveringen håller en högre kvalité, som man bara får av rent praktiskt utförande.

Är du nöjd med vår serveringspersonal efter avslutad period är det enkelt för dig att höra av dig igen och då erbjudas samma personal som redan känner dig, din verksamhet och din ordinarie personalstyrka.

Så om du tycker det är lika viktigt som vi att gästerna får ett trevligt bemötande samtidigt som serveringen går smidigt och effektivt till är du välkommen att kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning för dig.

Hur går det till att hyra personal till hotell och restauranger hos Simplea?

Processen att hyra personal av oss är väldigt enkel. Efter du tagit kontakt bokar vi in ett möte där vi går igenom dina förväntningar och krav, sedan tar vi fram en lösning anpassad just till dig och efter ditt godkännande är vi redo att börja arbeta.

 • Det första steget gör vi långt innan den första kontakten med dig, genom att vi kvalitetssäkrar vår personal vad gäller allt från kompetens till attityd. Därför slipper du alla problem som kan uppstå vid rekrytering av personal. Så när du kontaktar oss har vi redan en personalstyrka vi litar på – redo för din verksamhet. 
 • Efter den första kontakten bokar vi ett möte där vi tillsammans går igenom vad du behöver för att garantera ett lyckat resultat. Vilka behov har din restaurang? Vad är det för typ av uppdrag? Vad har du för förväntningar och krav?
 • Nu är det dags för matchning. Vi bemannar din restaurang med rätt personal på rätt plats. 
 • Det sista steget innan vi är på plats. En bekräftelse och överenskommelse där du får all information du behöver från oss. 
 • Dags för Simpleas personal att börja arbeta och för dig att slappna av. Efter en introduktion tar vi hand om ditt kök och gör gästerna nöjda. 
 • Efter avslutat arbete återkopplar vi alltid för att säkerställa att du är nöjd och förhoppningsvis vill du samarbeta med oss igen. Då har vi dessutom medarbetare som redan kan din verksamhet.

Ta hjälp av oss när du behöver hyra erfaren serveringspersonal i Stockholm

Vår personal hjälper till med allt från att ställa fram bord, hantera reserveringar, ta emot ordrar och leda serviceteam till att fylla på bufféer, plocka undan disk och hålla rent. All serveringspersonal du hyr av oss är professionell, noggrann, vänlig och alltid mån om att skapa en trevlig miljö för både gäster och övrig personal.

Vår personal hjälper till med allt från att ställa fram bord, hantera reserveringar, ta emot ordrar och leda serviceteam till att fylla på bufféer, plocka undan disk och göra rent. All serveringspersonal du hyr av oss är professionell, noggrann, vänlig och alltid mån om att skapa en trevlig miljö för både gäster och övrig personal.

Dessutom är vår serveringspersonal kunnig inom serveringens alla konster, har stor vana av att arbeta med flera olika typer av tillställningar och att samarbeta med övrig personal.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som ska passa just ditt och din restaurangs behov. Det innebär att vi både erbjuder helhetslösningar eller som ett komplement till din nuvarande personalstyrka runt om i Stockholm.

Genom att bemanna serveringen med t.ex. en inhyrd servitör från Simplea får du en smidig servering som skapar ett mervärde – både för personalen men framförallt för gästerna. Dessutom bidrar vår personal till ett effektivt arbete och värnar om dig som kund, på samma sätt som vi värnar om vår egen personal.

simplea-personal

Vanliga arbetsuppgifter

 • Ta emot ordrar
 • Rengöra bord
 • Hantera reserveringar
 • Placera ordrar vid arbetsstation
 • Leda serviceteam
 • Stänga/avsluta kassa vid dagens slut
 • Månadsvis inventering

Boka tjänst

Är du intresserad av att veta hur vi mer exakt kan hjälpa dig att bemanna din restaurang?

Boka möte

Vanliga frågor om att hyra serveringspersonal

Hur mycket kostar det att hyra serveringspersonal?

Priset baseras på uppdragets omfattning och hur många som behövs. Det vanliga är att bemanningsföretag tar ett timpris som är något högre än vid en anställning, men skillnaden är att du slipper alla andra kringkostnader och avgifter som kommer med att ha anställda. Kontakta oss för att få en offert för just ditt uppdrag.

Hur många gäster per serveringspersonal?

Man brukar räkna på på cirka en servitör per 15 gäster vid sittande middag och dryckesservering och 25 gäster per servitör vid buffé. Alltså är det beroende av vilken typ av servering som ska tillhandahållas.

Vad gör serveringspersonal?

Serveringspersonalens uppgift är att visa gäster till sina bord, ta emot beställningar, servera mat och dryck samt ta betalt och plocka undan efter gästerna ätit klart. Därför är det viktigt att en servitör dels har god kunskap om mat och dryck för att kunna ge gästerna råd på kring vad som passar ihop och dels erfarenhet av service. Serveringspersonalen är restaurangens ansikte utåt och de som har närmast kontakt, därför behövs god erfarenhet hos personalen.